MANUEL TORBALAMA AMBARI

MPAK-5-10 T

Gıda işleme tesislerinde işlenen ürünün manuel olarak torbalanması için kullanılan ambarlardır. Genel olarak gıda ürünlerinin depolanması veya dinlendirilmesinden sonra manuel olarak torbalanabilmesi için kurulacak alana göre standart veya özel tasarımlı olarak üretilmektedir. Ambarlarda standart olarak 2-2,5 mm sac kullanılmakta olup, ihtiyaca göre siyah, galvaniz, 430 veya 304 krom malzemeden lazer kesilerek imal edilmektedir. Ambar panel saclarına içindeki basıncın dengelenmesi için profil takviyeler koyulmaktadır. (opsiyonel) Ambar panellerine ambarın ebatlarına uygun takviye özel pres büküm destek sacları cıvatalanmaktadır.Bütün parçalar demonte olarak sevk edilip,  montaj sahasında cıvata ile montelenmektedir. Çeltik ve pirinç depolama sistemleri

Manuel Torbalama Ambarı,tarım ürünlerinin özellikle tahılların veya bakliyatın torbalanması ve depolanması için kullanılan bina tipidir. Manuel işçilikle çalışır ve ürünlerin elle torbalanması işlemini kolaylaştırmak için tasarlanmıştır.  Uygun boyutlarda torbalara doldurulur ve bu torbalar daha sonra depolanır .  Ürünlerin uygun şekilde paketlenmesini ve depolanmasını sağlar, böylece ürünlerin kalitesi ve raf ömrü korunur. 

Hoşgeldiniz
WhatsApp üzerinden bizimle
iletişime geçebilirsiniz.